Kérdése van? Hívjon minket! +36703425459

Fényes fekete öntapadós fólia
Fényes fekete öntapadós fólia
10 800 Ft

Fényes fekete öntapadós fólia

Fényes fekete öntapadós fólia
Fényes fekete öntapadós fólia

Fényes fekete (üvegtető hatású) öntapadós fólia

Fényes fekete dekorációs fólia, sík és  ívelt felületek dekorálására. Vastagság: 150 micron.  Nyomtatott minta, fényes, lakkozott hatású felület. A fólia légcsatornás ragasztóréteggel rendelkezik, ami megkönnyíti a buborékmentes telepítést.

Referencia képeinket itt tekintheti meg!

10 800 Ft
Részletek

Üvegtető hatású fényes, fekete fólia, bármilyen elemre használható! Vastagság: 150 micron. Fényes, lakkozott hatású felület. A fólia légcsatornás ragasztóréteggel rendelkezik, ami megkönnyíti a buborékmentes telepítést. A ragasztóréteg nyomás érzékeny, ami azt jelenti, hogy ajánlatos megfelelően rásimítani a felületre egy kasírozó segítségével. Hőlég-fúvó (esetleg egy hajszárító) és egy kasírozó (simító) ajánlott. A fólia 50-70 fokon már képlékeny és nyújtható lesz. A dekorált elemet a munka végeztével, ajánlatos átmelegíteni 130-140 fokon is. Kül és bel téren egyaránt felhasználható. Tekercs szélessége 152cm.

Amennyiben kérdése lenne a fóliákkal kapcsolatban, vagy szeretné, hogy Szakember végezze a dekorációt, hívja a 06309 443 138-as számot.

 

karbon fólia, karbonfólia, carbon fólia, carbonfólia, kevlár fólia, kevlárfólia, karbon fóliázás, karbonfóliázás, carbon fóliázás, carbonfóliázás, kevlár fóliázás, kevlárfóliázás, karbonozás, carbonozás, autó fóliázás, autófóliázás, 3D, 4D, légcsatornás, piros, zöld, kék, sárga, fekete, fehér, szürke, antracit, arany, ezüst, flip-flop, nyújtható karbon, nyújtható karbon matrica,  színjátszó, színjátszós karbon, karbon matrica, carbon matrica, kevlár matrica, karbonmatrica, carbonmatrica, kevlármatrica, 

Kiegészítő termékek